Veterinarska ambulanta POPOVIC

25/04/2019

Postovani, obavjestavamo Vas da cemo raditi za Veliki petak, od 9 do 13.00. Subota od 9 do 14.00.
Srecni praznici i budite nam zdravi!

25/09/2018

Nova metoda: operacija displazije kukova u našoj ambulanti
Juvenile Pubic Symphysiodesis (JPS)
Od skoro se na najsavremenijim veterinarskim klinikama u svijetu sprovodi operacija štenadi starosti do 5 mjeseci sa displazijom kukova, u cilju preveniranja razvoja displazije i formiranja normlnih kukova. U večini slučajeva radi se o štenadima većih rasa pasa kod kojih je mnogo češći slučaj displazije kukova.
Ovakvu operaciju izvodimo u našoj ambulanti.
Nakon detaljne analize stanja kukova, u nekoliko položaja, obično u opštoj anesteziji, određujemo vrijeme izvođenja operacije i procjenu uspjeha. Operaciju radimo u opštoj anesteziji i ona traje oko sat vremena. Oporavak štenadi je brz(par dana). Uspjeh operacije je preko 85%. Najpogodnije vrijeme za izvođenje operacije je sa 4 mjeseca starosti šteneta. Štene starije od 6 mjeseci ima male izglede na uspjeh.
Revolucionarna metoda koja će u budućnosti omogućiti da mnogi psi prožive život bez bolova i patnje sa displazijom kukova.

Vukota
01/08/2018

Vukota

27/07/2018

Nadjen maltezer u Bjelisima. Kontakt tel 069778245 Bosko.

ULTRAZVUK-COLOR DOPLER ZA PSE I MAČKEPrvi put u Crnoj Gori u primjeni je, u našoj ambulanti,  novi ful digitalni ultraz...
03/07/2018

ULTRAZVUK-COLOR DOPLER ZA PSE I MAČKE

Prvi put u Crnoj Gori u primjeni je, u našoj ambulanti, novi ful digitalni ultrazvuk, najnovije generacije sa mikrokonveksnom sondom prilagođenom za pse i mačke , frekfencije od 2 do 12 MHz. Sada smo u mogućnosti da radimo detaljnije preglede svih organa.

Posebna novost je da pomoću novog aparata, u kolor dopler i 3D/4D tehnici, možemo uraditi precizan kardiološki pregled srca, izmjeriti protok krvi i kvalitet srčanih zalistaka. Isto tako kod povećane infekcije sa dirofilarijom, možemo ustanoviti eventualno prisustvo odraslih jedinki u srcu i oštećenja zalistaka. Kolor dopler tehnika je izuzetno važna u veterinarskoj medicini kod prve procjene malignosti određenih novoformiranih promjena u organizmu.

Svi pregledi se mogu obaviti bez obzira na veličinu pacijenta, od 0,5 pa do 80 kg.

Bubi
17/03/2018

Bubi

Nasi prijatelji
30/01/2018

Nasi prijatelji

30/03/2017

SRČANI CRV, ŠTENEĆAK I PARVOVIROZA (MAČJA KUGA)
Ovo su česte bolesti pasa koje se veoma teško liječe, a u većini slučajeva ostavljaju trajne posledice. Od sada u našoj ambulanti možete provjeriti ne samo da li vaš pas boluje od neke od ovih bolesti, već i u kojem je stadijumu bolest, da li napreduje i sl. Isto tako možete provjeriti i da li je vaš pas zaštićen nakon vakcinacije od ovih opasnih bolesti što je do skoro bilo nezamislivo. Najsavremenija laboratorijska dijagnostika u našoj ambulanti vam omogućava da svom ljubimcu pružite sve zdravstvene usluge kao u najvećim evropskim klinikama. Otkrivanje slabog imuniteta (titra antitijela) vašeg psa na štenećak ili parvovirus nakon vakcinacije , spašava mu život. Ove analize se kod nas rade po neuporedivo manjim cijenama nego u zemljama zapadne evrope.

29/03/2017

PROGESTERON KOD KUJA U PARENJU
Prvi put u Crnoj Gori i regionu određivanje nivoa progesterona iz krvi ženki pasa, najpreciznijom serološkom metodom iz Njemačke, sa reagensima namijenjenim isključivo za pse. Od danas u našoj ambulanti možete odrediti nivo progesterona vaše kuje i po želji odraditi vaginalni bris, tako da je određivanje termina parenja vaše kuje stoprocentan. Do sada su se ovakve analize radile u humanim laboratorijama sa reagensima za ljude koji mogu biti u određenom procentu nepouzdani. Analiza je gotova u toku dana.

KAD VAŠ PAS GREŠKOM PROGUTA ŠTO NE SMIJENije rijetka situacija da psi gutaju sve i svašta. U velikom procentu oni dobro ...
07/03/2017

KAD VAŠ PAS GREŠKOM PROGUTA ŠTO NE SMIJE
Nije rijetka situacija da psi gutaju sve i svašta. U velikom procentu oni dobro „procijene“ veličinu , tako da to kasnije, uz manje ili veće teškoće izbace. Međutim ima veliki broj slučajeva kada to što su progutali znači i smrtnu presudu ukoliko se ne interveniše na vrijeme. Iz naše prakse možemo izdvojiti mnogo slučajeva, od komada drveta, loptica, sunđera, čarapa, kamenja i sl. Neki skorašnji slučajevi su jako zanimljivi. Radi se o mladom psu rase kane korso iz Podgorice koji je progutao igračku u obliku crtanog junaka Šilje, mučio se tako kod kolega u Podgorici nekoliko dana, kada je došao kod nas odmah smo prepoznali situaciju i operisali ga. Interesantno je da je naše iskusno oko na „mekom“ rtg snimku prepoznalo siluetu igračke u crijevima, što je gotovo u većini slučajeva nemoguće. Isto tako sa Cetinja nam je došao prelijepi labrador Bond, koji se nekoliko dana liječio od upornog povraćanja, smršao je 6kg. Nakon analiza , uradili smo operaciju i u tankom crijevu pronašli divlji kesten potpuno zalijepljen za zid crijeva koji zatvara pasažu sadržaja. Kesten je bio malog promjera, ali je njegova kora jako higroskopna i bukvalno lijepi se za zid crijeva. Danas Bond uživa sa svojim vlasnicima na Cetinju. Zanimljiv je i slučaj Rokija, ftancuskog buldoga koji je progutao komad dormeo pjene. Ima i mnogo drugih, što ukazuje da vlasnici o ovome moraju povesti posebnu pažnju, pas sklon gutanju raznih stvari mora biti ograničen u dohvatu bilo kakvih predmeta koji mu mogu ugroziti život.

Nas dragi pacijent Buck (lijevo) u srdačnom zagrljaju sa novim prijeteljem u Španiji!
31/01/2017

Nas dragi pacijent Buck (lijevo) u srdačnom zagrljaju sa novim prijeteljem u Španiji!

LAJŠMANIJA - BRZI TESTOVI NEPOUZDANIUradili smo tridesetak analiza titra antitijela na lajšmaniju, od kojih je 15 bilo...
16/01/2017

LAJŠMANIJA - BRZI TESTOVI NEPOUZDANI

Uradili smo tridesetak analiza titra antitijela na lajšmaniju, od kojih je 15 bilo ciljanih, sa provjerom uspjeha liječenja, a 15 redovnih koji su željeli da provjere zdravlje svoga psa.
Dobijeni rezultati su jako zanimljivi i oni ukazuju na nepouzdanost brzih testova, koji mogu biti samo upozorenje, a ne nikako dijagnoza ili još gore kontrola liječenja.
Od 15 pasa kojima je brzim testom odrađena dijagnostika lajšmanije u drugim ambulantama, 2 su bila lažno pozitivna, čak je i jedan pas započeo liječenje, dok su dva imala povećan titar antitijela iako je nalaz na brzom testu bio negativan.
Drugih 15 pasa koji su liječeni od lajšmanije, bilo je 11 koji su liječeni kod nas sa našom metodom i 4 koji su liječeni na osnovu preporuke veterinara iz drugih ambulanti ili nasumice od vlasnika sa milteforanom. Od 11 pasa liječenih našom metodom bilo je i onih kojima pratimo stanje preko 3 godine. Veoma zanimljivo je da je kod samo dva psa došlo do blagog povećanja titra antitijela u sivoj zoni , na granici negativnog nalaza, dok je kod svih ostalih pasa nalaz bio negativan. Kod pasa koji su nasumice liječeni milteforanom, od 4 psa , kod dva je titar antitijela bio tri puta veći od granične vrijednosti, koj jednog blago povećan, a kod jednog negativan.
Ovi rezultati govore da ne postoji čarobni štapić u liječenju lajšmanije, već je jedini pravi lijek za lajšmaniju iskusan veterinar i precizna dijagnostička procedura. Davanje nasumice bilo kojeg preparata znači veliki rizik da će vas pas kratko živjeti.
Isto tako za liječenje lajšmanije u Crnoj Gori najbolje se pokazao pristup kada se koristi više vrsta preparata, nego kada je u pitanju monoterapija milteforanom.
Na kraju možemo reći da je veoma značajno, raditi kontrolu titra antitijela vašega psa, najmanje jednom godišnje, kako bi na vrijeme dok još nema kliničkih simptoma otkrili bolest, a tada je uspjeh liječenja skoro zagarantovan. Ovakav način dijagnostike se može uraditi kod nas ili na Vet. Fakultetu u Zagrebu.

NOVOGODIŠNJA  AKCIJA  -  LAJŠMANIJA  DIJAGNOSTIKA Svim vlasnicima pasa u Crnoj Gori omogućavamo da do kraja godine t...
02/12/2016

NOVOGODIŠNJA AKCIJA - LAJŠMANIJA DIJAGNOSTIKA

Svim vlasnicima pasa u Crnoj Gori omogućavamo da do kraja godine testiraju svoje ljubimce na lajšmaniju sa najpouzdanijom metodom i novom tehnikom u našoj laboratoriji. Radi se o najpreciznijoj dijagnostici sa određivanjem titra antitijela, gdje je moguće otkriti i lajšmaniju u početnom stadijumu i do godinu dana prije nastanka prvih kliničkih simptoma. Isto tako moguće je pratiti i pse koji su liječeni od lajšmanije sa mogućnosti određivanja tačnog stadijuma bolesti. Nalazi su gotovi u roku od 24 h.
Akcijska cijena ove analize je 20 eura. U cijenu su uračunati i vađenje krvi, kao i kompletna krvna slika, i besplatno mišljenje o stanju pacijenta.
Za analizu se može i donijeti epruveta sa uzorkom krvi.
Uskoro i analize ostalih bolesti - dirofilarija(srčani crv), erlihija, babesia, štenećak, parvovirosa ....

30/11/2016

SAVREMENA DIJAGNOSTIKA - ODZVONILO BRZIM TESTOVIMA
Od prvog decembra u našoj laboratoriji , po prvi put u Crnoj Gori i širem regionu, počinjemo sa analizama većine bolesti životinja na najsavremenijem aparatu, sa kitovima renomirane Njemačke korporacije. U mogućnosti smo da dijagnostikujemo, sa najvećom mogućom preciznosti, u prvom redu Lajšmaniju, kao najopasniju bolest u našem regionu, sa preciznošću od preko 99% gdje na osnovu titra antitijela sa tačnošću od 0,001 možemo otkriti i lajšmaniju do godinu dana prije nego će se pojaviti klinički znaci. Isto tako precizno možemo odrediti stadijum bolesti i praćenje toka liječenja, što je do sada bilo nezamislivo. Oćekujemo u narednih par nedjelja isporuku dodatnih sistema za dijagnostiku ostalih bolesti, prvenstveno dirofilarije(srčanog crva), erlichie, piroplazmoze, štenećaka, parvoviroze(mačje kuge), ostalih bolesti, zatim progesterona kod kuja, hormona štitne žlijezde, tumor markera ... Radi se o analizama koje su namijenjene isključivo za životinje, tako da neće biti velikih grešaka kada se ovakve analize rade u humanim laboratorijama zbog neprilagođenih reagenasa. Ono što je najvažnije da se u našoj dijagnostici nećemo oslanjati na brze testove koji su sve više nepouzdani i na osnovu njih se ne može procijeniti stadijum bolesti niti uspjeh liječenja. Uvođenjem ovih nasavremenijih dijagnostičkih metoda, spadamo u sam vrh kliničke dijagnostike, kakvu posjeduju samo renomirane klinike za male životinje u razvijenim državama EU. Cijene ovih analiza neće biti značajnije skuplje od izvođenja brzih testova koji su sve samo ne pouzdani u kliničkoj praksi.

KAD NE MOŽE NIKONaši česti pacijenti su i iz Bosne i Hercegovine. Veoma interesantan slučaj je Dzerija, koji je u lovu p...
27/10/2016

KAD NE MOŽE NIKO
Naši česti pacijenti su i iz Bosne i Hercegovine. Veoma interesantan slučaj je Dzerija, koji je u lovu potpuno iščašio lakat desne noge. Njegov vlasnik je tražio pomoć, ne žaleći ni vremena ni novca kod veterinara u Bosni, pa i u Hrvatskoj, ali nisu mogli pomoći . Iako je kod nas stigao nekoliko dana od povrede, operisali smo ga istoga dana. Luksacija lakta je jedna od najtežih povreda lokomotornog sistema kod pasa jer u najvećem broju slučajeva rezultira ankilozom zgloba ili teškom nestabilnošću lakta. Samo veliko iskustvo i tehnika omogućavaju operativnu repoziciju, sa ponekad potrebnim vještačkim ligamentima, koja omogućava potpuni oporavak bez posledica. Dzeri je imao sreće da je došao kod nas, oslonio se na nogu potpuno normalno sjutra dan nakon operacije.

VELIKA NOVOGODIČNJA AKCIJASVIM VLASNICIMA PASA KOJI SU KOD NAS VAKCINISALI I REVAKCINISALI SVOJE PSE I IMAJU NAŠ ZDRAV...
26/10/2016

VELIKA NOVOGODIČNJA AKCIJA
SVIM VLASNICIMA PASA KOJI SU KOD NAS VAKCINISALI I REVAKCINISALI SVOJE PSE I IMAJU NAŠ ZDRAVSTVENI KARTON , POKLANJAMO BESPLATNO MIKROČIP.
Isto tako od danas uvodimo specijalne popuste za vlasnike naših pacijenata. Naime , trudeći se da cijene naših usluga što više prilagodimo našim klijentima, odlučili smo da i pored pristupačnih cijena uvedemo i godišnje popuste za naše redovne klijente. Tako će svi vlasnici pasa koji dolaze van naše Opštine, a njih je značajan broj, dobiti popust od najmanje 15 % na naše usluge, a oni koji kod nas redovno dovode svoje ljubimce, osvojiće karticu sa 30 % popusta na usluge.
Akcija za mikročip traje do Nove godine.

Veterinarska ambulanta POPOVIC
08/10/2016

Veterinarska ambulanta POPOVIC

12/09/2016

SRČANI CRV više nije rijetkost u Crnoj Gori
Srčani crv (heartworm disease) ili dirofilarioza je parazitsko oboljenje koje se u poslednje vrijeme sve ćešće dijagnostikuje i kod nas. Radi se o veoma ozbiljnoj bolesti koja može biti smrtonosna. To je ustvari oboljenje pasa i mačaka uzrokovano larvenim ili odraslim oblicima parazita dirofilaria immitis. Do prije par godina, ova bolest je bila rijetka u našim krajevima, ali se ona brzo širi, tako da je sada zastupljena u većini evropskih zemalja. Da bi se pas inficirao sa ovim parazitom neophodnan je prelazni domaćin, a to je komarac.
Bolest najčešće nema nekih vidljivih simptoma, ponekad je izražen blagi kašalj, gubitak apetita ili brzo zamaranje. Odrasli paraziti koji su tanki i dugi do 30 cm borave u desnoj srčanoj komori i plućnim venama. Dijagnoza se postavlja antigenim testom i knottovim testom. Ponekad se mogu naći mikrofilarije i u razmazu krvi, kao na našem snimku. Postoji način prevencije, koji može smanjiti mogućnost infekcije, a pse bi trebalo testirati barem jednom godišnje, najbolje na proljeće, na ovu bolest.
Liječenje je dugotrajno i zahtijeva veliko iskustvo veterinara, uz obavezne periodične kontrole na prisustvo antigena.

Staford Beg iz Podgorice, uveliko veteran, sa skoro 10 godina starosti, obolio je od teškog oblika lajšmanije, izgubio ...
01/09/2016

Staford Beg iz Podgorice, uveliko veteran, sa skoro 10 godina starosti, obolio je od teškog oblika lajšmanije, izgubio je naglo trećinu težine i čekao da bolest dovrši njegov život. Tada je njegov vlasnik , a naš kolega iz humane medicine, stupio u kontakt sa nama. Nakon kraćeg ubjeđivanja, prihvatio je da počnemo sa našom terapijom, možda i u poslednjem trenutku. Nakon par nedjelja nepovjerenja u mogućnost oporavka, zbog loših laboratorijskih nalaza i užasnog izgleda, a na naše insistiranje, terapija je sprovedena do kraja, uz nesebično zalaganje njegove vlasnice. Posle toga počeo je brzi oporavak Bega, koji se tako oporavio da sada izgleda mlađe i ljepše nego prije bolesti, na oduševljenje njegovih vlasnika. Toliko smo usavršili terapiju protiv lajšmanije, da u poslednje tri godine nemamo niti jedan recidiv bolesti, što nije slučaj ni sa jednim drugim načinom liječenja. O tome najbolje govori i par stotina uspješno tretiranih pasa u Crnoj Gori i van naših granica. Radimo dalja laboratorijska ispitivanja efekta liječenja u cilju objavljivanja rezultata superiorne terapije lajšmanije u Evropi.

N O V O  !!!!FRONTLINE TRI-ACT poznate firme MERIAL je prvi preparat na svijetu, koji , po navodu proizvođača, ubija...
28/04/2016

N O V O !!!!
FRONTLINE TRI-ACT poznate firme MERIAL je prvi preparat na svijetu, koji , po navodu proizvođača, ubija papatače koji prenose tesku i opasnu bolest LAJSMANIJU. Naravno, veoma je efikasan i protiv buva, krpelja, komaraca ...U nasoj ambulanti ga mozete kupiti po promotivnim cijenama, potpuno istim kao i za klasičan frontline.

Džeki – mladost od 16,5 godinaNedavno smo operisali ženku maltezera po imenu Džeki iz Podgorice, sa ogromnim adenokarcin...
16/04/2016

Džeki – mladost od 16,5 godina
Nedavno smo operisali ženku maltezera po imenu Džeki iz Podgorice, sa ogromnim adenokarcinomima dojki. Ništa ne bi bilo čudno da Džeki nema 16,5 godina i da joj već duži niz godina sve naše kolege nisu odgađali operaciju zbog straha od anestezije. Veličina tri tumora dojki je bila ravna skoro 20% od težine same ženke koja je teška 6 kg. Naravno, prije operacije odradili smo kompletnu dijagnostiku, specifične tumorske markere, pa kada smo ustanovili da nema vidljivih metastaza, odlučili smo se na komplikovani zahvat, uklanjanja svih adenokarcinoma. Nakon par sati, koliko je trajala operacija, Džeki se uredno probudila iz anestezije na oduševljenje cijele porodice njenih vlasnika. Prije par dana skinuli smo joj konce. Ko bi rekao da je Džeki već odavno zakoračila u 10. deceniju(po ljudskom kalendaru). Osjeća se kao neki veseli mladi pas. Prosto nevjerovatno. Čekamo je da dođe na pregled kada napuni dvadesetu.

04/03/2016

USKORO – NAJSAVREMENIJA DIJAGNOSTIKA
U našoj laboratoriju uskoro će biti instalirana oprema pomoću koje ćemo moći dijagnostikovati većinu opasnih bolesti pasa i mačaka. Radi se o najsavremenijim aparatima za detekciju npr. Lajšmanije i kod onih pasa kod kojih nema nikakvih simptoma , kada se ne može otkriti brzim testom, kao i napreciznija provjera uspješnosti liječenja. Isto tako bićemo u mogućnosti da provjerimo imunološki status svakog psa nakon vakcinacije protiv štenećaka i parvovirusa(tkz. mačje kuge), tako da će svaki vlasnik moći da provjeri da li je njegov ljubimac zaštićen od bolesti nakon vakcinacije. Radićemo analize hormona, štitne žlijezde, tumor markere ... i to isključivo sa reagensima namijenjenim za pse.Ovakve analize su do sada bile nezamislive u ambulantnim uslovima na Balkanu. Bićemo jedina ambulanta u regionu i šire, gdje se mogu odraditi ove analize. Uskoro opširnije...

Voli dvotockase :-)
27/02/2016

Voli dvotockase :-)

HUMANOST NA DJELU - T  A  R  ATara je naš omiljeni pacijent. Nedavno smo je sterilisali, ali to je bio samo rutinsk...
24/02/2016

HUMANOST NA DJELU - T A R A
Tara je naš omiljeni pacijent. Nedavno smo je sterilisali, ali to je bio samo rutinski zahvat, njena sudbina je mnogo interesantnija.
Prije nepunu godinu u našu ambulantu je došla Maša iz Podgorice i donijela jednog psa u jadnom i zapuštenom stanju, dlaka je bila iskrzana, a na više mjesta prorijeđena, skoro da je nije bilo. Taj pas u tako zapuštenom stanju, imao je nevjerovatno bistar pogled, gledao je pravo u oči, kao da traži slamku spasa. Bila je to Tara. Maša nam je objasnila da je Taru pronašla tako zapuštenu prije nekoliko dana i da želi , ako je moguće, da joj pomogne. Uradili smo dijagnostiku i ustanovili teški oblik Lajšmanije. Nalazi su bili užasni. Krvna slika je bila takva da smo se upitali kako je uopšte živa. Eritrociti su pali na 2 miliona, a hemoglobin na 60, urea je bila 46, kreatinin preko 400, transaminaze trostruko uvećane, CRP 20. Jasno je bilo zašto je bivši vlasnik ostavio na ulici.
Ovo su bili nalazi za eutanaziju po svakoj osnovi. Ali smo na Mašino insistiranje pokušali skoro nemoguće. I uspjelo je. Nakon par mjeseci intezivne eksperimentalne terapije i Mašinog požrtvovanja, Tara je ozdravila. I ne samo to, nedavno se neplanirano i oštenila. Tara danas izgleda prelijepo, nalazi su se vratili na normalne vrijednosti , a ona je zauvijek postala dio Mašine porodice. Nastavićemo da redovno pratimo njeno stanje i omogućimo da ostatak života proživi kao svaki drugi zdravi pas.Imala je u životu neviđenu sreću.

Address

Bulevar 24. Novembra H22
Bar
85000

Opening Hours

Monday 08:00 - 20:00
Tuesday 08:00 - 20:00
Wednesday 08:00 - 20:00
Thursday 08:00 - 20:00
Friday 08:00 - 20:00
Saturday 09:00 - 14:00

Telephone

067 630 149

Website

Alerts

Be the first to know and let us send you an email when Veterinarska ambulanta POPOVIC posts news and promotions. Your email address will not be used for any other purpose, and you can unsubscribe at any time.

Contact The Business

Send a message to Veterinarska ambulanta POPOVIC:

Videos

Category

Nearby pet stores & pet services


Comments

Pozdrav od srca Nera,Cedo I njihova mama😁
Poštovani! Živim u RH, u lijepom gradu Varaždinu, sa svojom obitelji i ljubimcima, kojih imam nekoliko. Godine 2012.udomila sam englesku setericu Eti iz dubrovačkog azila Žarkovica, koja je tada imala 3 godine. Budući da su moje 2 prijateljice isto udomile pse iz tog azila, one su doživjele vrlo tužno iskustvo, jer su oba psa imala lišmaniozu, pa sam ja odmah dala testirati Eti, dakle izvadili smo krv koja je poslana na fax u ZG i test je bio negativan. Kako ona voli plivati i trčati po šumi, blizu smo Drave, pa je prije par godina zadobila nekoliko sitnih rana koje ne zarastaju, liječili smo ih raznim kremama i antibioticima, ali unatoč tome nisu zarastale. To me ponukalo da odemo ponoviti test, koji je neki dan napravljen i pozitivan je. Eti sada ima 10 godina i vrlo je aktivna u šetnjama, te nema nikakve zdravstvene probleme, tako da su nalazi krvi, bubrega, jetre ok, a nema ni ikakvih drugih simptoma. Doktorica mi je objasnila da ima samo infekciju, ali ne i bolest, i to blagi i pripisala je Aloporinol, ali googlajući naišla sam na mnoge nuspojave, kao i kod ostalih lijekova koje se daju za lišmaniju, a nisu učinkoviti. Također googlajući zbog šoka i zabrinutosti ovih dana, naišla sam i na vašu stranicu, te mi se svidjela vaša djelatnost, odnosno način liječenja koji opisujete i koji se meni kao vrlo zabrinutoj vlasnici pojavio kao svjetlo na kraju tunela, te vam se javljam s punim povjerenjem. Obzirom na udaljenost, molila bih vas da mi se javite i izrazite mišljenje da li je liječenje ovako na daljinu moguće? Također vas molim da mi javite način, odnosno put kojim bi krenulo to liječenje, u smislu slanja slika, nalaza i sl. Da li da ponovo vadimo krv i pošaljem vam nalaz ili ima neki drugi način? U iščekivanju vašeg brzog odgovora i pronalaženju još bržeg rješenja i izlječenja, srdačno vas pozdravljam i iskreno se, unaprijed zahvaljujem! Zabrinuta vlasnica,
Thanks Veterinarska ambulanta POPOVIC for saving our Masya's broken paw! 12 days after operation :)
Izvinite , da nemate ovaj rastvor ? Hvala
Hi We have found this adorable beagle at the beach near Sutomore. She spent night with us she is calm clean and friendly if you can take care of her please do! We are tourists and couldn’t take her with us. Somebody left her there at the beach 😞 Please help her! https://www.google.com/maps/place/42%C2%B008'15.5%22N+19%C2%B001'35.6%22E/@42.137625,19.026546,17z?hl=pl-PL&gl=pl
Ako neko zeli da udomi macku mjesec dana staru neka se javi...Bili smo kod veterinara danas,macka je zdrava primila je tecnost protiv parazita.
Big Hugs from our Yugo. He is Happy now in his forever home in Poland. We want to say thank you very much for your help! And as I promised we’ll come to Montenegro with Yugo ❤️
Danas oko 16 h nestala je maca u naselju kod poljoprivredne škole.Ako je neko primeti molim vas da me obavestite na br.telefona 068579014
Good afternoon, Veterinarska ambulanta POPOVIC! My name is Ksenia Bushmanova from Collar company. I have noticed that you have a deal with pet products and we are the manufacturer of pet products (leather collars, leashes, aquarium products etc). So I am wondering if there is any possibility that I could send you some presentation of products we manufacture? our websites: http://collarglobal.com/ http://aqualighter.com/en/main_en/ main - Aqualighter aquarium products aqualighter.com http://puller.com
Zdravo,kupila sam papagaja pre 2-3 dana,i zelela bih da zakazem pregled,da mu se da sve sto je potrebno...I uradi sve sto je potrebno.Pisem sa prijateljicinog profila...Kada biste mogli zakazati pregled?