JesDi.Pet.Savers

JesDi.Pet.Savers try to make a difference! https://gofund.me/1dd21966

Happy Jade Rescue dog
28/06/2025

Happy Jade Rescue dog

21/06/2025

Als het te warm voor jouw handen is - dan is het ook te warm voor de zooltjes van je hond!

Vermijd asfalt of stenen/tegels bij warm/heet weer!
En ga wat vroeger in de ochtend of later op de middag/begin van de avond een wat langere wandeling doen.
(N.B.: Als het buiten 20 graden is, dan is de asfalttemperatuur al 26 graden. Met 23 graden buiten loopt dit voor asfalt gelijk al op naar maar liefst 42 graden!!!)

Ga dan ook zeker niet fietsen met je hond naast je:
Honden kunnen niet zweten zoals de mens. Op zijn vacht smeer je geen factor 50, en een pet of zonnebril die passen ze niet. Ze moeten het doen met hun vacht en tong. En die onderdelen zijn nu net totaal NIET gemaakt zijn voor de zon.
Want honden zweten via hun pootjes.
Dus neem ze niet mee als jij gaat fietsen want deze hitte kan er gewoon niet bij. Ze koken van binnen, maar gaan toch door.
Rennend op het asfalt. In de hitte en in de zon. Met hun tong uit hun bek en de ogen knipperend in de zon. Hun poten verbrand, droge tongen en het hoofd bonkend van de warmte die hun lichaam niet kwijt kan.

Maak van de pootafdruk van je hond geen brandmerk! Hun voetzooltjes kunnen al heel snel verbranden.

Laat je hond genieten van de zon, met een flinke bak water, een plekje in de schaduw. En het allerliefst een koel stukje gras. Of hou ze binnen in een koele ruimte.

En zet ajb ook wat water neer voor de vogels en egeltjes (en insecten)! Zie: https://www.facebook.com/photo?fbid=785326047088489&set=a.2826040310850979

Konijnentips: https://www.facebook.com/photo/?fbid=572884644982650&set=a.407905714813878

We hebben een doel, we hebben een toekomst, we hebben een droom. Iedere steun is welkom!
07/04/2025

We hebben een doel, we hebben een toekomst, we hebben een droom.

Iedere steun is welkom!

Een nieuw jaar, nieuwe kansen. Mijn doel is om dit jaar terug te gaan n… Jessica Van houwelingen needs your support for Project 2025 Thai dogs and cats

GEEN NAKOMENLINGEN MEER VOOR 131 DIEREN!Afgelopen zaterdag was er weer een sterilisatiedag.Dit keer in de plaats Pala U ...
20/02/2025

GEEN NAKOMENLINGEN MEER VOOR 131 DIEREN!
Afgelopen zaterdag was er weer een sterilisatiedag.
Dit keer in de plaats Pala U en hebben ze 131 dieren kunnen steriliseren.
Wij willen graag helpen, alleen is hier wel geld voor nodig!
Alles is namelijk 100% afhankelijk van donaties. 😉

Jij kunt hun helpen door te doneren of maandelijkse donateur te worden.

www.streetdogsthailand.com/doneer/ 🙏

__________________________________

NO MORE OFFSPRING FOR 131 ANIMALS!
Last Saturday they had another sterilization neuter 131 animals.
We would like to help, but this requires money!
We are 100% dependent on donations. 😉

You can help Project Street Dogs Thailand by donating or becoming a monthly donor.
www.streetdogsthailand.com/doneer/

Dank www.dierenhulp.nl Stichting Dierenhulp.
Thank you veterinairs, assistants, Nilobon Naknoi, Hanli Engelbrecht, Lynette Snelling, Diem Maipenlai and all other people who helped! 🙏

17/02/2025
Thank you for the donation of dry dogfood!If you can't donate, please give a like and share. https://gofund.me/1dd21966
04/02/2025

Thank you for the donation of dry dogfood!

If you can't donate, please give a like and share.

https://gofund.me/1dd21966

25/02/2023

Bezint eer ge begint!

Je wilt een buitenlandse (straat)hond adopteren? Mooi van je, maar ben je bereid om met deze 5 dingen rekening te houden? We horen het meer en meer… “We hebben goed willen doen voor een arm hondje uit het buitenland, hebben haar nu ‘AL’ 2 maanden, maar we denken dat ze niet gelukkig is. Ze is altijd bang, luistert niet, blaft naar elk vreemd geluid,…” En dan kan ik alleen maar zeggen: “Wat waren jouw verwachtingen dan wel?”

1) Een hond die zich ontwikkelt in een omgeving zonder of met weinig menselijk contact, op een ruwe voedselarme plek, op de straat,… hebben, surprise, geen puppy-klas gevolgd op een hondenschool en zijn alleen bekend met het voor hen bekende. Hun reacties op onze maatschappij en alles wat daar bijhoort (gedrag, mensen, geluiden, geuren, regels, leibanden, etc.) zijn volledig gebaseerd op dat bekende. Gelukkig leggen honden heel snel veel vertrouwen in je schoot… Waarom breken we dat vertrouwen dan steeds? Hoe JOUW HOND REAGEERT op zijn nieuwe thuis is dus NIET ABNORMAAL.

2) Met een net geadopteerde hond ga je NIET meteen naar de hondenschool. Je brengt jouw hond in een stressvolle omgeving, alsof de hele adoptie én al die nieuwe dingen nog niet zenuwslopend genoeg zijn! Geef elkaar eerst de tijd (min. enkele maanden) om een relatie en een sterke vertrouwensband op te bouwen voor je hem nog meer nieuwe dingen gaat leren. Een hond met stress leert niets, toch niet om de juiste redenen! Vanaf nu zorgt hij niet meer voor zichzelf maar bied jij hem veiligheid, onderdak, rust, liefde, water en voedsel.

3) Voor een adoptie neem je TIJD. Zaterdag adopteren om maandag weer full-time aan de slag te gaan… Big “NO”! Stel je voor, je hebt net honderden of duizenden km’s achter de rug van een zware autorit of traumatiserende vliegreis. Wordt dan in een vreemd huis gezet met onbekenden en 48uur later zit je daar… helemaal alleen, gaan die mensen eigenlijk nog terugkomen? “Maar ik moet toch terug gaan werken?” hoor ik je zeggen… Of het nu een pup of een adoptiehond is, plannen is de boodschap!

4) Een hond heeft meerdere opties als hij stress ondervindt, de stoffen in hun lichaam die getriggerd worden, zorgen voor een Flight, Fight of Freeze reactie. Combinaties of afgeleiden zijn natuurlijk ook mogelijk. In een omgeving waar ze vrij leven, hebben ze steeds de keuze… Van zodra die leiband aangaat of ze zich in een gesloten ruimte bevinden, zijn die keuzes plots heel beperkt! VERMIJD STRESSVOLLE SITUATIES en kijk vooral naar je hond en waar hij zich op dat moment goed bij voelt. Naarmate jullie fijne, veilige momenten samen beleven en de relatie sterker wordt, kunnen de uitdagingen samen ook groter worden.

5) Sommige adoptiehonden hebben een dramatisch verleden. En nee, dan heb ik het niet over de standaard straathond. Een verleden van misbruik door mensen, van trauma’s tot verwondingen… LEEF ZELF IN HET ‘NU’, jouw hond heeft er niets aan dat je hem behandelt alsof hij nog steeds mishandeld wordt. Dat neemt niet weg dat je toch respect moet tonen voor zijn angsten. Contacteer een gedragsdeskundige als je zelf niet weet hoe je hier het best mee omgaat maar leer vooral veel zelf van je hond, biedt hem wat hij nodig heeft en doe dat vooral met geduld.
Wij kunnen jaren naar de psycholoog, onderdrukken emoties met medicijnen,… zij hebben alleen die ene persoon of dat gezin die hen levenswaardig genoeg vond(en) om zich rustig aan te passen in die nieuwe (vreemde) roedel.

NOTE: Uit ervaring weten we dat een adoptiehond gemiddeld tussen de 3 en 10 maanden nodig heeft om zich aan te passen aan zijn nieuwe leefomgeving. Sommige adoptiehonden zelfs langer tot een jaar of jaren.

ที่อยู่

Krabi

เว็บไซต์

https://steunactie.nl/actie/let-s-roll-help-ons-

แจ้งเตือน

รับทราบข่าวสารและโปรโมชั่นของ JesDi.Pet.Saversผ่านทางอีเมล์ของคุณ เราจะเก็บข้อมูลของคุณเป็นความลับ คุณสามารถกดยกเลิกการติดตามได้ตลอดเวลา

ติดต่อ ธุรกิจของเรา

ส่งข้อความของคุณถึง JesDi.Pet.Savers:

แชร์